Ta’ med toget til Schweiz – hop ombord!

Ta’ med toget til Schweiz 

Hop ombord på toget og rejs med på en uforglemmelig og fantastisk tur ned gennem landet, der er omkranset af bjerge og smuk natur. Landet der i vinterhalvåret er et eftertragtet og velbesøgt skisportssted, som mange mennesker årligt valfarter mod. Og i sommerhalvåret tilbyder høje temperaturer og solskin. 

Hvorfor opleve Schweiz gennem togruden? 

Jeg vil nu opremse de forskellige fordele ved at rejse med toget, når du skal på ferie. For selvom rejsetiden er væsentlig længere end eksempelvis flyveturen, er der andre væsentlige fordele, man bør have for øje. 

Ved at sætte sig godt til rette i togsæderne, kan du nyde turen til fulde i stedet for at være chauffør. Tager du eksempelvis på en traditionel kør-selv-ferie er du ofte nødsaget til også at bruge mange timer bag rattet. Det kræver koncentration og besvær. 

Tager du toget, kan du læne dig afslappet tilbage og blot nyde turen. Du kan betragte den smukke natur fra togets vindue, læse en god bog eller snuppe en velfortjent – og sikkert også tiltrængt – morfar under turen. Desuden er sæderne i toget ofte også væsentligt behageligere end sæderne i en bil. Du opnår dermed også bedre siddekomfort under din rejse. Dermed ankommer du ikke til Schweiz med dårlig ryg og smerter. 

Værd at hæfte sig ved er også, at et tog altid har indbygget toilet. Det betyder også, at du kan vinke farvel til ulækre rastepladser eller en tur i naturen. Komforten er altid i højsædet. 

Når du flyver, handler det ofte om at nå hurtigst muligt fra A til B. Selve rejsen skal blot overstås. Ved at rejse med tog er selve togturen en del af rejsen – og har til formål at blive nydt og brugt godt. Samtidig slipper du også for at bruge unødvendige timer ved bagagebåndet, når du skal afhente din bagage. Apropos bagage kan du jo kvit og frit pakke snacks og andet godt til turen – det må man nemlig gerne, når man rejser med tog. I modsætning til flyveturen.

Samtidig vil miljøet også give dig en kæmpemæssig highfive. Der udlades nemlig væsentligt mindre CO2, når du vælger togturen fremfor flyrejsen. Denne klimavenlige rejsefacon er fuldstændig genial – og du kan tilmed rejse på ferie med god samvittighed. 

En Togferie er altid en god idé og bør opleves af alle. En stor og uforglemmelig oplevelse. Book din næste togferie og besøg det smukke land, Schweiz. Et land der både er smukt om sommeren og vinteren. 

 

 

Læs også Hop med ombord – toget går til Schweiz hos keaweb.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *