Sådan kan du beskytte din iPhone med et cover

Selvom iPhones er relativt holdbare, kan det medføre en dyr reparation ellerudskiftning at tabe den hård overflade eller ødelægge en sklærm – og med de nyeste iPhones, der ligger i et højt prisleje er det sikkert at sige, at det en enhed, du gerne vil beskytte bedst muligt. 

I stedet for at betale for at reparere en revnet skærm eller det faktum at skulle være nødsaget til at købe en ny telefon, er det bedre at gøre, hvad du kan for at beskytte din telefon forinden en skade muligvis sker. Mens nogle iPhone covers er mere æstetiske end praktiske, er nogle utroligt holdbare. Hvis det er dit mål at holde din telefon fri for buler, ridser og revner, så kan vi her hjælpe dig på vej.

Robuste covers

Dette er en af ​​de bedste beskyttende covers derude Det skyldes deres forstærkede hjørner og luftlommer. Disse reducerer skaden kraftigt i tilfælde af et uheld skulle ske. Det gode greb er bestemt en velsignelse med hensyn til sikkerhed, selvom det måske ikke glider så let ind og ud af lommen.

Det bedste er, at disse betræk tilbyder fuldstændig beskyttelse uden nogensinde at være besværlige. Med disse fantastiske covers vil din telefon se glat, højteknologisk og skudsikker ud. Konverter din ydmyge og blide generiske telefon til en futuristisk banebrydende iPhone med disse typer covers.

Lettere covers

Lettere covers er meget kompakte og tilbyder et højt beskyttelsesniveau uden at miste stilen. En meget populær kombination er brugen af ​​en polycarbonat yderbeklædning med et lag silikone indeni for at dæmpe stød. Selvom de er lidt omfangsrige, kan disse sager være meget stilfulde. De giver dig adgang til alle dine porte på iPhonen. Disse covers har et godt greb, hvilket reducerer chancerne for at tabe telefonen og gøre skade.

Slim covers

Hvis du føler dig sikker på, at du kan passe du omhyggeligt på din iPhone, kan du vælge en forbedret stil i stedet for beskyttelse. Det er her, de smalle covers kommer ind. Disse sager forbedrer i høj grad chancerne for at overleve et fald, skønt det ikke er garanteret. De beskytter din dyrebare telefon mod ridser, hvor overfladerne er dækket. De er ofte i et stykke og lavet af TPU, som er ret smidig og ret holdbar. Disse egenskaber betyder, at de er lette at montere på din telefon og også giver god stødbeskyttelse. Denne kategori tilbyder det mest forskellige spektrum af farver, variation og stil. 

Du kan køb iPhone Cover af forskellige slags her.