Gå til otlauridsen.dk

Saladette

Saladetten integreres i diskrækken eller i bagdisken og betjenes for det meste udelukkende af personlaet. Er den placeret i diskrækken kræver det en nyseskærm, som ses på billedet.

Under gastronorm kantinerne er der køleskab til opbevaring af råvarer m.m. Inkl. 2 plastbelagte trådhylder i hver sektion.

Saladetten fyldes med kantiner i standard mål efter ønsker og behov.

Saladetten fås i tre størrelser:
900 x 700 x 850 mm (2 køleskabe)
1045 x 700 x 850 mm (2 køleskabe)
1365 x 700 x 850 mm (3 køleskabe)




Salatdiske

Tips til salatbar og saladette

Fyld den med de ingredienser, du har brug for til f.eks. at lave jeres "hverdagssandwich".
Se mere her.

Samlede løsninger til jeres caféområde

Vi vil gerne hjælpe jer med at lave samlede løsninger, som skaber helhed i jeres caféområde og gør området repræsentativt og imødekommende. læs mere her.

Kontakt os

Vil du høre mere - så kontakt OT Sport:

kontakt|ot-sport.dk
+45 75 150 150
 

Skab stemning

Hjemmelavede sandwich og salatbar / saladette er nok til at skabe en caféstemning frem for den kendte cafeteriakultur. En salatbar / salatdette giver liv til dit cafeteria ved hjælp af farver og dufte.
Vis sandwichene frem i en præsentabel montre og investér i en saladette, som har flere funktioner.

Salatbaren kan indeholde mange forskellige varianter, det afhænter blot af kantinernes størrelser.

Se ideer til fyld i salatbaren her.

Tips til brug af overskydende madvarer

  • Kogte grønsager blendes og kommes i farsmad, fx frikadeller / kødboller.
  • Rå grønsager eller frugt rives og kommes i brøddej.
  • Rå grønsager bruges til fond, i en grønsagssuppe eller sovs.

Begrænsninger ved sandwich

Vær opmærksom på, at der er begrænsninger i forhold til brød og fyld, når sandwichen skal holde sig frisk i lang tid:
Vælg brød, der også smager godt, selvom det ikke er sprødt.
Brug fyld, der ikke er for vådt/tyndt –Undlad at komme væde ved salsa og råkost