Gå til otlauridsen.dk

Om OT Lauridsen

Unikke og professionelle inventarløsninger

Med mangeårig erfaring særligt inden for inventar og møbelindustri stiftede Ole Thorø Lauridsen i 2008 virksomheden OT Lauridsen som underleverandør til butiksbranchen.

I dag er OT Lauridsen en af landets førende totalleverandører af kundespecifikke og specialtilpassede inventarløsninger til butikker, caféer, sportshaller og idrætscentre.

Specialdesign og rådgivning

Inventarløsninger fra OT Lauridsen er specialdesignede i tæt samarbejde med kunden - sådan opnås det bedste resultat.

En løsning fra OT Lauridsen inkluderer hele processen: konsulentrådgivning, design, tegning, produktion, montering og kvalitetskontrol. Løsninger kan opstilles på værkstedet og gennemtjekkes før monterer.

Tidens materialer og gedigent håndværk

Hos OT Lauridsen arbejder vi hovedsageligt med træ, og vi integrerer mange andre typer materialer, som f.eks. alu, glas, rustfrit stål og sten. Vi har materialerne på vores eget lager og værksted. OT Lauridsen kan desuden sørge for den rigtige løsning til belysning.

Hos os kan du forvente fleksibilitet, engagement og lyst til at skabe nye, innovative løsninger, der passer til din virksomhed, arbejdsgange og øvrige krav.

Vores faguddannede medarbejdere leverer håndværk af høj kvalitet, og du er altid velkommen til at besøge os og følge processen.

Vi lever op til tidens krav

OT Lauridsen følger løbende med myndighedernes krav. Vores løsninger er gennemtænkt med de veterinære krav for øje, og materialer af højeste kvalitet sikrer rengøringsvenligt inventar, hvor det er let at sikre god hygiejne.

Se mere på www.ot-lauridsen.dk

OT Lauridsen

Hent vores præsentationsflyer her.

OT logo

Læs om de kreative grundtanker bag OT Lauridsens logo og identitet

Kontakt os

Vil du høre mere - så kontakt OT Sport:

kontakt|ot-sport.dk
+45 75 150 150