Gå til otlauridsen.dk

Om OT Sport

Vise vej og give valgmuligheder!

OT Sports hjemmeside har til formål at formidle erfaring og give haller og idrætsanlæg m.fl. inspiration til, hvordan man kommer i gang med sundere mad i cafeen.

Vi vil give inspiration til, hvordan man gør cafeteriet til et fællesspisested, som det var før i tiden! Hvordan man gør det til noget, lokalsamfundet er sammen om, noget der er attraktivt for den enkelte og for familien.

I cafeterierne er en stor del af målgruppen børn og unge, men også voksne og pensionister er faste gæster. Udover denne målgruppe er også en gruppe af forældre, som skal afhente børn og unge, eller som deltager som tilskuere til kampe og stævner. Det vidner om at der er potentielt mulighed for at favne relativt mange mennesker.

Der skal ændres tre ting for at nå målet; udbud, vaner og kultur.

Fællesskaber dannes bl.a. omkring måltiderne, og ofte beskrives måltider som kernen i samværet mellem mennesker. Derfor er cafeen en vigtig brik i hallen og idrætsanlægget. Det er ikke nok blot at servere den sundere kost, det skal også præsenteres på en spændende og indbydende måde.

Overordnet betragtes sundere alternativer som produkter, der har flere fibre, flere grøntsager, mindre sukker og fedt. Det skal være op til den enkelte at træffe det sunde valg, men vi arbejder for at give dem og jer muligheden for, at de kan træffe det valg. Som café i og omkring idrætsfaciliteter kan I vise vej og give valgmuligheder.

OT Sport kan tilbyde løsninger og ideer til de cafeer, som har kørt med sund kost i mange år, og til de, der føler, at nu er tiden til at ”sadle om”.

Gå på opdagelse på vores hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig. Kontakt OT sport.

Kommentarer og erfaringer

Kontakt os hvis du har kommentarer og erfaringer, som du gerne vil dele med os og andre kollegaer gennem OT Sport.

Kontakt os

Vil du høre mere - så kontakt OT Sport:

kontakt|ot-sport.dk
+45 75 150 150