Gå til otlauridsen.dk

Nyt fra OT Sport

OT Sport er nomineret til Årets Nytænkerpris

OT Lauridsen / OT Sport nomineret til Årets Nytænkerpris

Vi er stolte af at være nomineret i landets 3. bedste erhvervskommune, Hedensted. Det er erhvervslivet selv, der indstiller kandidater og det er et meget stor skulderklap for os og vores ideer omkring OT Sport. Vinderen offentliggøres den 9. januar. Følg med her på siden.


OT Lauridsen udvider

OT Lauridsen har udvidet med endnu en produktionshal. Vi har gang i mange spændende individuelle design-opgaver og løsninger. OT Lauridsen er grundlaget for OT Sport. Læs mere om OT Lauridsen og sammenhæng med OT Sport her.


OT Sport nye diskløsning præsenteret på Halinspektørmessen 2013

HI messen en succes

Messen var godt besøgt og vi takker de mange, som kom forbi vores stand for at få en snak, nye og kendte ansigter. I år præsenterede vi vores nye diskløsning i stærke farver. Vi vil gerne skabe nytænkning og inspiration til vore kunder. Tak fordi I tog godt imod ideen. Få yderligere inspiration på www.ot-sport.dk.
Mød OT Sport på stand nr. 22 igen i år. Vi glæder os til at møde dig.

Besøg os på HI messen i Vingsted - stand nr. 22

Igen i år er vi at træffe på Halinspektørforeningens messe i Vingsted, tirsdag d. 28. maj. Vi glæder os til at møde jer og høre om hvordan det går i netop jeres café. Vi Kan udover vores inventar, præsentere vores takeaway system og I kan få en smagsprøve på et nyt produkt til idrætscafeen fra Juice4you.
Kontakt os, hvis I har brug for billetter til dagen.

OT Sport på Aqua Fair 2013

Tak til de mange som kiggede forbi vores stand. Vi fik mange samtaler om forskellige løsninger og nye tiltag, som kan skabe mersalg og nyt image. Vi glæder os til at byde ind med en ny caféløsning ude i de danske idrætsanlæg. Aqua Fair er en messe for svømmehaller og wellnesscentre.

OT Lauridsen - leverandør til projekt SMIL

I samabejde med projekt SMIL (Kræftens bekæmpelse, Fødevarestyrelsen, DGI huse og haller, Halinspektør foreningen og Københavns Madhus) åbnede vi den første Jumpfood café i Albertslund.

Se flere billeder.

OT Workshop april 2013

OT Sport vil gerne gøre det lettere at tilberede og sælge sundere mad i idrætshallens café. Derfor er vi gået sammen med en række leverandører for at lave denne workshop for cafébestyrer, bestyrelser m.fl., hvor vi sammen vil give dig en masse inspiration til sundere og nem mad.

Samtidig er workshoppen en rigtig god mulighed for at møde folk fra andre idrætshaller og udveksle erfaringer.

Arrangementet afholdes torsdag den 18. april 2013. Det er gratis og inkl. mad og drikke. Se invitationen her.

OT Lauridsen søger medarbejdere

OT Lauridsen tilbyder 2 fuldtidssillinger med gode arbejdsforhold.

Vi søger dygtige, ansvarsbevidste og selvstændige medarbejdere.
Du skal være uddannet maskinsnedker, tømrer eller snedker, med erfaring indenfor inventarproduktion eller montering.

Se stillingsopslaget

En spændende dag med ministerbesøg

Torsdag Kl. 14.00 ankom ministeren for by, bolig og landdristrikter Carsten Hansen (S) til OT Lauridsen. Ministeren og borgmester Kirsten Terkildsen var veloplagte og havde stor interesse i virksomheden og for projektet OT Sport.

OT Lauridsen fik for godt et år siden støtte fra LAG Hedensted til at udvikle et ny forretningsgren, OT Sport. Se mere under LAG støtte.

Ministeren var inviteret af borgmester Kirsten Terkilsen (V), og formålet var at gøre ministeren opmærksom på, at de penge, som hans ministerium deler ud via de lokale LAG-grupper, rent faktisk går til at skabe nye arbejdspladser.

Se artiklen fra Horsens Folkeblad

Wood Supply

Artiklen på hjemmesiden for landdistrikter

P4trekanten

Billeder fra dagen

OT Lauridsen leverandør til projekt SMIL

OT Sport deltog i en velbesøgt konference i København onsdag d. 30. januar. På konferencen præsenterede projekt SMIL (Kræftens bekæmpelse, Fødevarestyrelsen, DGI huse og haller, Halinspektør foreningen og Københavns Madhus) hele konceptet som har fået navnet "Jumpfood".

Vi fik lov at smage på maden som skal revolutionere madkulturen i idrætshallerne i Danmark. Det var en succes. Københavns Madhus præsenterede os for virkelig velsmagende og spændende menuer.

Indretning og valg af materiale til caféløsningerne blev ligeledes præsenteret og samarbejdet med OT Lauridsen blev offentliggjort. Vi glæder os meget til at arbejde sammen med SMIL.
Læs mere på www.jumpfood.dk

OT Sport til SMIL konference

Konferencen er startskuddet på en kulinarisk revolution i de danske idrætshaller.
Projekt Sundere Mad i IdrætsLivet (SMIL) vil med denne nationale konference sætte fokus på udviklingen af sundere mad i idrætslivet.

Vi bliver præsenteret for det nye koncept Jumpfood, der forener bedre mad med idræt. Vi vil få masser af inspiration til forandring af madkulturen i idrætslivet.