Gå til otlauridsen.dk

Lokalt samarbejde

Styrk det lokale sammenhold

Det er vigtigt for din cafés vækst, at caféen er kendt i lokalsamfundet – og ikke kun af dem, der kommer jævnligt i sportshallen. Din café kan udvikle sig til at blive det lokale mødested for alt fra mødregrupper til kortklubber og lokale foreninger, og stedet man samles for at holde fødselsdag og fest med familien.

Det kræver synlighed og kendskab til caféen i lokalområdet, som du bl.a. kan opnå ved selv at være aktiv i forskellige foreninger (eller passivt støttemedlem) og ved at tage initiativ til samarbejde med andre i dit lokalområde.

Det kan f.eks. være ved at købe varer lokalt, så du støtter de lokale butikker. Det kan også være i form af samarbejde med lokale institutioner såsom børnehaver, kirker, skoler og ældrecentre om levering af mad, afholdelse af arrangementer osv.

Tag initiativ til nye traditioner i forbindelse med højtiderne eller sæsonbetingede arrangementer som f.eks. forårsfest, høstfest osv.

Lav nogle gode aftaler, så prisen holdes nede og omsætningen forbliver i byen. Hvis I støtter hinanden lokalt, vil det det skabe et uvurderlig sammenhold i lokalsamfundet, som kan mærkes helt ud til den enkelte borger

Kontakt os

Vil du høre mere - så kontakt OT Sport:

kontakt|ot-sport.dk
+45 75 150 150