Gå til otlauridsen.dk

Effektivitet med cafeterialøsning

Hurtigt at lære og let at bruge

I cafeterier er effektiviteten i højsædet: Man skal være i stand til at håndtere store ryk-ind på én gang. Man arbejder også ofte med meget skiftende personale, så det er vigtigt, at kasse-systemet er hurtigt at lære og let at bruge.

Med et moderne PC-baseret system som PC-CASH twin, der kører med touch-skærme, kan alle varer og priser styres centralt, så ekspedienterne bare behøver trykke på den rigtige tast eller scanne varen med en stregkodescanner. Ikke noget med at huske priser eller varegrupper – bare man kan ramme den rigtige vare på skærmen, så går resten af sig selv.

Især når der er mange kioskvarer og andre stregkodede varer på hylderne (aviser, blade, tobak, sodavand, slik m.m.) anbefaler vi en stregkodescanner, da det er langt den letteste og hurtigste måde at sælge disse varer på.

Med en integreret dankort-løsning går betaling med dankort eller andre betalingskort næsten af sig selv: En Dankorttransaktion kan bogstaveligt talt klares med ét tryk på tasten “Dankort”! Lettere kan det ikke være.

Håndtering af madbestillinger klares også som en leg: Hvis man har en køkkenprinter, er der f.eks. mulighed for at lave en seperat slip med bestillingens-nummer, så den let kan råbes op, når maden er færdig. Der er naturligvis også mulighed for at bruge Silent Ordering systemet, så man hurtigt og diskret giver kunden besked, når maden er klar. Derved spares både gæster og personale for støj og generende opråb i højtaleren.

Effektive kassesystemer

Vi tilbyder et takeaway system eller kasseapperater, som er hurtig at lære og let at tage i brug.
Det vil effektivisere jeres café og øge salget.

Læs mere om OT Sports kassesystem

Kontakt os

Vil du høre mere - så kontakt OT Sport:

kontakt|ot-sport.dk
+45 75 150 150