Gå til otlauridsen.dk

Juice Kit – sund energi

Med et Juice Kit kan både børn og voksne tanke ny energi hos dig i cafeen!

Juice Kit er et produkt, som naturligt skaber interesse for jeres café, både hos børn og unge og de voksne. Samtidig er det med til at vise jeres engagement og interesse for sundhed. Til vores OT Sport koncept har vi i samarbejde med Juice4you udarbejdet dette praktiske Juice Kit, så du hurtigt og enkelt kan lave sunde juices.

Juice Kit giver dig mulighed for at sælge HELT friskpresset juice, lige når kunderne har allermest brug for det – nemlig umiddelbart efter træning / motion.

Juice4you leverer portionspakket frugt og grønt til en række lækre og sunde juices. Der er forskellige sammensætninger, som hver især giver forskellige fordele – og forskellig smag. Kunden vælger den ønskede ”pose” med sammensætning af frugt og grønt, som ligger på køl i f.eks. Sandwichdisken eller displaykøleskabet. Du fremstiller hurtigt og enkelt 4 dl juice ved at hælde portionspakken i juicemaskinen.

Til Juice4you’s fantastiske koncept har OT Sport udviklet et inventarmodul, som giver dig en praktisk arbejdsplads med plads til forskellige arbejdsredskaber og den helt rette arbejdshøjde i forhold til juicemaskinen.

Derfor sælger Juice4you:
  • Smag: Juicen nydes friskpresset, hvilket giver en helt fantastisk smag, langt bedre end traditionel, færdigpresset juice.
  • Sund: Juicen er fyldt med vitaminer fra frugt og grønt, til gengæld er den fri for E-numre og tilsætningsstoffer.
  • Udvalg: Der findes otte varianter sammensat af bl.a. æble, citron, agurk, gulerod, rødbede, bladselleri, sellerirod, kumquarts og frisk ingefær.
  • Supplement til træning: Indholdet frugt og grønt sammen med mandler eller valnødder er med til at dække behovet for kulhydrat, fedt og protein i forbindelse med træning.


Se nærmere detaljer om Juice Kit her.

Læs mere om Juice4you konceptet på www.juice4you.dk

Læs mere om OT Lauridsen

Juicemoduler

Læs mere om inventarmodulet, som giver dig en praktisk arbejdsplads med plads til forskellige arbejdsredskaber og den helt rette arbejdshøjde i forhold til juicepresseren.

Juicepresser

Se mere om en af de bedre juicepressere på markedet.
Den giver meget juice, dvs. den presser frugt og grønsager helt igennem.

Kontakt os

Vil du høre mere - så kontakt OT Sport:

kontakt|ot-sport.dk
+45 75 150 150