Gå til otlauridsen.dk

Inventar til cafeen

Helhedsløsninger med nytænkning

Vi vil gerne hjælpe jer med at lave samlede løsninger, som skaber helhed i jeres caféområde og gør området repræsentativt og imødekommende. Med mangeårig baggrund, særligt inden for inventar til bagerforretninger, kan OT Sport tilbyde jer inventarløsninger, som passer netop til jeres sted, i god kvalitet og til lave priser.

SPECIALDESIGN OG RÅDGIVNING
Inventarløsninger fra OT sport er specialdesignet i tæt samarbejde med kunden. Sådan opnås det bedste resultat. Du kender selv dit behov. Vi hjælper dig med at konkretisere dine ønsker.

En løsning fra OT Sport inkluderer hele arbejdsgangen: konsulentrådgivning, design, tegning, produktion og montering.

Vi indbygger montrerne, så de følger diskrækken.

Selvom vi har afsluttet ordren, kan vi hurtigt supplere med endnu en disk, hylder m.m. efter kortere eller længere tid. Vi har tegningerne, materialevalg og mål liggende og kan hurtigt sætte ordren i gang.

TIDENS MATERIALER OG GEDIGENT HÅNDVÆRK
I produktionen arbejder vi hovedsageligt med træ og integrerer mange andre typer materialer som f.eks. alu, glas, rustfrit stål og sten.

Vi har materialerne på vores eget lager og værksted. Også den rigtige løsning til belysning.
Hos os kan du forvente fleksibilitet og lyst til at skabe nye, innovative løsninger, der passer til dit anlæg/center. Du er velkommen til at besøge os og følge processen.

VI LEVER OP TIL TIDENS KRAV
Hos OT Sport følger vi løbende med myndighedernes krav. Vores løsninger er gennemtænkt med de veterinære krav for øje, og materialer af god kvalitet sikrer rengøringsvenligt inventar, som gør det let at sikre en god hygiejne.

Se mere udførligt om de forskellige moduler som kan sættes sammen til en flot og indbydende caféløsning. Klik på ovenstående links.

Kontakt OT Sport og hør nærmere om inventaret til din café.

Mobil caféløsning hos DGI Vejle

DGI Vejle har fået en mobil caféløsning. Næsten alle moduler er på hjul.
Se mere her

CASES

Følg med i OT Sport projekterne og få ideer og inspiration til jeres projekter.

Kontakt os

Vil du høre mere - så kontakt OT Sport:

kontakt|ot-sport.dk
+45 75 150 150