Gå til otlauridsen.dk

Indretning af din café

Er din disk indbydende, og er varerne fremme, så de frister kunderne?

Der er brug for, at kunderne får et nyt syn på madkulturen i idrætshallerne. Det opnår du bl.a. ved at skabe en hyggelig caféstemning.

Hjemmelavede sandwich og salatbar / saladette er nok til at skabe en caféstemning frem for cafeteria. Vis sandwichene frem i en præsentabel montre og investér i en saladette, som har flere funktioner.

Trænger cafeens inventar til fornyelse, så lav en fremtidssikret løsning. Det er ikke altid optimalt at stykke nye dele til dit eksisterende inventar. Se mere om OT sport komplette løsninger til en flot og indbydende café.

Mange cafeterier er fyldt med reklamer og skilte med pølser, pommes frites & sodavand. Dermed er kunderne allerede sporet ind på noget ”usundt”, inden de når frem til disken. Fjern de usunde billeder og find billeder af vand, frugt & sandwich – så får kunderne lyst til noget sundt. Lav pæne indbydende skilteløsninger. Enten via tavler hvor du skriver på med kridt – men kun hvis du eller din kollega har en pæn og letlæselig håndskrift - eller montér klikrammer, så I kan udskifte billeder og budskaber.

Stil de sundere produkter forrest på disken og gør dem indbydende. Det handler om at gøre det sunde valg til det nemme valg. Frugt og grønt sælger bedst, hvis det ser frisk ud og står lige ved disken.

De sunde varer skal også præsenteres som noget, der kan deles med venner, og noget til at hygge med!

Belysning
Sørg for at der er god belysning i og omkring cafeen.
Belysningen er den primære salgsfremmende faktor, der direkte påvirker impulskøb og dermed øger omsætningen. Lys lokker folk til! Og lys skaber stemning.

Her er nogle ideer til hvordan Café området bliver et hyggeligt opholdssted for brugerne af hallen, chaufførerne, forældre m.fl.:

  • Gratis brug af computere: Stil 2-3 computere til rådighed (kan evt. doneres fra en lokal virksomhed)
  • Gratis internet
  • Gratis aviser – få udvalgte – brug også de gratis lokalaviser
  • Forskellige spil
  • TV med sportskanaler


God atmosfære
Skab en god atmosfære. Det er vigtigt, at omgivelserne er hyggelige, der hvor vi spiser. Bliv inspireret af andre caféer til at skabe hyggelige omgivelser, f.eks. med blomster og lys. Det kan måske være en idé at lade en kunstner udstille sine malerier i caféen evt. mod at du får en lille procentdel af indtægten ved et eventuelt salg.

Det er også vigtigt at tænke over opstilling af borde, så der er plads til både store og små grupper. Du kan med fordel spørge dine kunder, hvordan de synes, at caféen evt. kan blive mere hyggelig.

Imødekommenhed
Sidst men ikke mindst er det vigtigt at kunderne bliver modtaget og mødt på en god måde. Sørg for at personalet er imødekommende. Se mere under personale.

Kontakt os

Vil du høre mere - så kontakt OT Sport:

kontakt|ot-sport.dk
+45 75 150 150