Gå til otlauridsen.dk

Ny Jumpfood café i Albertslund Hallen

Menneskene bag Albertslund Hallen er meget initiativrige og har gå på mod. De er udvalgt som fyrtårn i projekt SMIL og har fået nyt inventar fra OT Lauridsen.

Projektet vil arbejde for at ændre madvanerne i idrætslivet, både gennem sundere mad og ved at skabe et hyggeligt og indbydende miljø i cafeen.

Nye flotte farver og moderne køkkenfaciliteter skal gøre det nemmere for hallen at servere sundere alternativer til frituren og vil helt klart give mersalg og positiv omtale. Vi glæder os til at følge projektet og se hvilke virkninger de nye tiltag får for cafeen.

Salgsdisken består af 1 glasmontre med køl, hvor menuerne kan holde sig friske og præsenteres flot for kunderne. Hele fronten samles af en portal, som afsluttes med en magnettavle til menubeskrivelse. Alt er i højglans og i friske nye farver, som aldrig er set i forbindelse med halindretning tidligere. Det vil ikke gå ubemærket hen!

Bag disken er der gennemtænkt en enkelt og nem arbejdsgang. Flere hylder, mere bordplads, og en saladette til friske ingredienser til sandwich og salater.

Cafeen får ikke kun nyt look også menuen bliver ændret, hvilket de glæder sig meget til og ser frem til at prøve konceptet af. Se mere om projekt smil og konceptet jumpfood på www.jumpfood.dk

Se indslag fra regional TV Lorry her. (Klippet skal ses ca. 16 min. inde i programmet)

Kontakt os

Vil du høre mere - så kontakt OT Sport:

kontakt|ot-sport.dk
+45 75 150 150